Inauguracions de botigues, Esdeveniments Corporatius, Llançaments de productes nous, Conferències…

Comunions, Aniversaris, Sopars…

Com heu vist, encara que els casaments siguin la meva passió, també organitzo altres tipus d’esdeveniments.

Tinc experiència en diferents esdeveniments corporatius, en Inauguracions de Botigues o Oficines, Llançament de Producte Nous de Marca, Conferències, etc.

Partint de base amb els propietaris o directius, plantegem un estil, una temàtica i una paleta de colors. Destacant els productes nous del negoci, i com no, gestiono tots els proveïdors (càtering, fotògrafs, estilistes, decoradors…) i coordino l’esdeveniment presencialment.

He organitzat i participat en sessions d’assessorament per núvies, junt amb altres companyes de professió, resolem els dubtes que puguin tindre sobre qualsevol tema del casament.

També tinc experiència organitzant comunions i bateigs, de la mà dels pares, hem buscat espais, càterings, els he acompanyat de compres en recerca del vestit de comunió perfecte, i he gestionat i coordinat els diferents proveïdors el dia de la comunió, assegurant-me de què tot flueixi com és degut, sent el nexe entre la família i els proveïdors, coordinant el dia, i essent la persona responsable de l’esdeveniment.

M’he encarregat d’aniversaris sorpresa, pels 18, 30, 40, 50… 70… Noces d’Or…

A vegades hem d’encarregar-nos de la celebració d’un aniversari o d’unes noces d’or d’un amic o familiar íntim, però clar…. entre el temps que no tenim i que pot ser que ens enxampin, a vegades surt més a compte contractar serveis d’organització i gaudir de la celebració!

També sóc co-fundadora de KinSopar – Sopars Temàtics, projecte que va néixer de la mà de la meva amiga Maria.

Veient que hi havia poca oferta d’activitats durant la temporada d’hivern a Vilanova i la Geltrú, ciutat on les dues residim i fem vida, vam decidir organitzar Sopars Xerrada.

Cada mes durant els mesos d’hivern oferim xerrades de diferents professionals a grups de 10 a 12 persones, en un ambient familiar i relaxat. Hem tingut ponents com ara la Marisol García, experta en Màrqueting, Branding i Comunicació Digital, la Dra Gemma Morera, Pediatra, especialitzada en Pneumologia Infantil i Al·lèrgies, la Noemí Caparrós, de What Image, Estilista Personal i Personal Shopper, entre d’altres.

Al tractar-se d’un grup d’aproximadament 12 persones, tenim l’oportunitat d’interactuar amb el ponent tant durant la xerrada com durant el sopar de format còctel.

Mantingueu-vos atents a les Xarxes Socials per la programació dels propers esdevendiments del KINSopar.

Anna Winward
+34 663 659 221
anna@justmarried.cat

Moltes gràcies a tots els nostres fotògrafs talentosos per deixar empremta dels nostres casaments:
Natacha Elmir   –   Rustu&Fu  –  Andreu Doz Photography  –  Ada Tikur  –  Mireia Guilella  –   Croma Audiovisuals    –  Nikita Studio  –  Katia Sol  –  Rafa Borràs Fotografía   

Copyright © 2018 Just Married Designed by mariacastejon.es