Aquesta setmana he participat en una edició del portal digital ZankYou, sobre com escollir els marcadors de taula del vostre casament en 5 passos.

Els marcadors de les taules son una part important del casament, ja que identifiquen les taules en les que s’asseuran els vostres convidats. Tenen molt de protagonisme a la taula, i per això sempre recomano que vagin a conjunt amb la resta de la decoració del vostre casament, seguint l’estil del vostre casament i la paleta de colors que hàgiu escollit.

Una vegada hàgiu triat l’estil del vostre casament: romàntic, rústic, boho chic, elegant, vintage… hem de mirar quins elements, materials i colors us agraden dins d’aquest estil.

La papereria del casament ha donat un gir de 180º i la oferta es ara il·limitable. Podeu personalitzar tota la papereria des de invitació, que equivaldria a la carta de presentació del casament, fins als detalls de taula, donant-li continuïtat, creant una ambientació harmoniosa.

I no tant sols estem parlant dels dissenys, sinó que hi ha dissenyadors que realitzen tota la “pepereria” (Invitacions, Seating Plan, Marcadors de Taula, Noms dels Convidats… ) en diferents materials: paper, fusta, metacrilat, ceràmica… Com aquests exemples que vaig fer servir de Leloup Barcelona.

La personalització dels marcadors de taula continua al donar-li noms a les taules.

Podeu fer servir el motes amb que anomeneu els grups de la vostra família i amics pel Seating, com ara “Els Martin” o “La Politècnica”, i fer servir fotos pels mercaders… O fer servir un mapamundi pel Seating donat-els-hi a les taules noms dels països o ciutats a les que heu viatjat junts pels marcadors.

Aquest estiu G&D van decorar el seu casament plantes aromàtiques. Es van casar en una Masia rodejada de vinyes al bell pig d’un parc natural i la seva temàtica era Rústic Chic. Vam decorar tots els diferents racons de la cerimònia, l’aperitiu, banquet i ball amb elles. Els centres de taula els vam fer amb plantes aromàtiques i els marcadors eren cartellets de pissarra amb el nom de cada planta que corresponia amb el nom de la taula del Seating Plan.

La meva recomanació es que una vegada heu decidit la data i el lloc on celebrareu el vostre enllaç, intenteu buscar una “papereria” que vagi a conjunt. Tal i com comentava anteriorment, des d’un inici, al rebre el Save the Date o invitació, els convidats ja es fan una idea de com serà el vostre casament. És una petita introducció de l’estil, els colors i la temàtica.

Des d’aquí podreu començar a definir els racons a decorar, les flors, les estovalles, i tots els altres detalls d’acord amb els vostres colors i estil.

És cert que costa una mica de definir l’estil del casament, però és una decisió clau per marcar els vostres gustos i personalitzar el vostre enllaç des d’un inici.

Vols saber com personalitzar el teu casament? Contacta’ns! Som especialistes en casaments fets a mida!

En aquest post teniu exemples de la meva feina amb detalls de Leloup Barcelona, i c.a.studio, proveïdors amb els que treballo i recomano per personalitzar el vostre esdeveniment.

I aquí us deixo el link de l’article de ZankYou.

Una abraçada i fins aviat!! 😉