A finals de novembre del 2017, vam aprofitar els últims rajos de sol abans d’entrar en el “fret” hivern Mediterrani.

Desprès de passar per la boutique nupcial Grace Barcelona, on vam gaudir de la tria del precios vestit de núvia Grace Loves Lace, amb la Wioletta, sempre tant atenta i carinyosa, vam portar la nostra model, Cía Díaz, a parlar amb l’equip d’estilistes d’OD Boutique de Vilanova i la Geltrú. Les nois de seguida van captar el look Bohemi que volíem retratar. Realment són unes noies fantàstiques, i la nostra núvia estava espectacular. Tant el maquillatge com el pentinat era súper natural, just el que buscàvem i lligava a la perfecció amb la corona de flors que ens va preparar la Lluna Plena Flors.

El lloc que vaig triar per la seesió de fotos de núvia bohemia, es una preciosa Masia  situada al mig de les muntanyes del Parc Natural del Garraf. Envoltada per boscos i vinyes, a l’entrada d’un petit poble. Desborda el caràcter detallista de la propietària, qui l’ha anat rehabilitant i decorant amb molt d’amor. Aquí es celebren casament íntims, les cerimònies tenen lloc en un dels patis acollidors, mentre que el convit té lloc al voltant de la piscina amb vistes al Parc.

Si esteu buscant un lloc per casarvos i us agradaría coneixèr un lloc amb allotjament per vosaltres i els vostres convidats, envieu-me un missatge, i parlem de com a Just Married Barcelona podem ajudar amb la organització del vostre casament i convertir-me en la vostra Wedding Planner.

 

Bé, ja deixo d’escriure… Millor ho descobriu vosaltres mateixos amb aquestes fotografies de Elmir Wedding Photo. A verue que us semblen…