Qui és Grace Barcelona?

A finals d’octubre vaig tenir el plaer de participar junt amb la Wioletta, propietària de Grace Barcelona, en el seu primer desfile nupcial, ensenyant en primícia preciosos vestits de núvia Justin Alexander 2019 Spring Summer Collection.

La Wioletta és la propietària d’una preciosa boutique nupcial multi-marca súper acollidora. Situada al bell mig de Gràcia, s’especialitza en vestits de núvia i festa, i tot tipus d’accessoris. La Wioletta és molt dolça i detallista. Li encanta ajudar les núvies a escollir el seu vestit ideal ensenyant-els-hi diferents estils, formes, caigudes, materials, textures… La seva opinió personal es que els vestits de núvia han de ser com una segona pell que et faci sentir súper especial.

Vestits de núvia Justin Alexander 2019

 Justin Alexander es una firma nord americana molt reconeguda i guardonada de vestits de núvia i accessoris, la qual es dirigida ara per la seva tercera generació.

Els seus vestits són molt populars i es venen arreu del món. Es diferencien en vàries col·leccions segons l’estil: Justin Alexander, Justin Alexander Signature, Lillian West, Sincerity Bridal, Sweetheart Gown.

Pel show la Wioletta va escollir una selecció de vestits de núvia Justin Alexander 2019 Spring – Summer Collection en primícia, a més a més d’altres vestits de diferents dissenyadors i firmes, tots disponibles a la seva boutique.

Les seves models van fer un treball excel·lent, ensenyant cada vestit individualment en la passarel·la, i desprès passant a prop de les núvies invitades per a que poguessin veure´ls en detall.

Altres Actuacions

 

A la mitja part vam tenir el gust d’escoltar en viu a la talentosa violinista Saragossana Elena Nuño.

L’Elena anava vestida de Grace Barcelona, ​​amb un elegant vestit llarg de festa en negre amb transparències.

A continuació van actuar la Yohana i el Wilfredo, vestits de nuvis. Ella amb un divertit vestit curt amb faldilla de tul. La Wioletta va escollir el vestit de la Yohana personalment per a que li permetés ballar la salsa romàntica còmodament.

Bailarines, espectaculo boda, salsa romantica. Vestido de novia corto. Baile nupcial.

Gràcies a tot el súper equip!

Justin Alexander Sincerity, transparencias, linea A con cola

Tinc que felicitar a la Wioletta, que junt amb el seu marit Javier, van organitzar un esdeveniment excel·lent, el qual va ser un gust poder assistir. També us tinc que donar les gràcies per l’invitació i deixar-me participar ajudant-vos. Em va encantar poder participar activament de la desfilada i viure-la des de l’interior de l’organització, visquen-la “darrera de les escenes”.

Dins de l’equip de la Wioletta també van estar presents estilistes i modistes professionals i també estudiants d’ Assessoría d’Imatge de l’escola Thuya de Barcelona, qui van participar en la coordinació, i van fer que l’esdeveniment fos un gran éxit participant com a hostesses, models i estilistes.

I a vosaltres estimats lectors, us invito a fer una ullada per aquestes fantàstiques fotografies fetes per la Natacha Elmir, de l’esdeveniment i els magnífics vestits de núvia Justin Alexander 2019 i altres vestits de núvia i festa disponibles a  Grace Barcelona.

També us deixo el link de la sessió de fotos que vam fer  junt amb la Natacha de Elmir Wedding Photo i la Wioletta de Grace. L’escenari va ser una preciosa masia situada al cor del Parc Natural de Garraf, rodejat per vinyes i bosc, ideal per casaments destí o de cap de setmana. Par veure’l, seguiu per aquí.

I recordeu, que per qualsevol dubte que pugueu tindre amb l’organització del vostre casament, em podeu contactar, estaré encantada de conèixer-vos i d’ajudar-vos a construir el vostre dia perfecte!!

Que tingueu una feliç setmana!   😉

vestido de novia, desfile de novia, modelo.